WDF Isolasjon introducerer Line-X på det norske marked

Paxcon by Line-X Nordic har netop indgået en aftale med virksomheden WDF Isolasjon i Grimstad i Norge om at forhandle produkter fra Line—X.

WDF Isolasjon har specialiseret sig i at producere såkaldte isohatte, som er store, isolerede hætter til vandkummer, der fremover kan blive coatet med Line-X. Virksomheden arbejder bredt med coating og har især kunder hos kommuner og entreprenører. Derudover har WDF en bred berøringsflade i norsk industri.

”Vi glæder os til at introducere produkterne fra Line-X på det norske marked, og vi er overbevist om, at vores kunder vil tage godt imod denne effektive form for coating. Der er behov for gode belægninger alle steder i det norske samfund,” siger Dagfinn Knutsen, daglig leder i WDF Isolajon.

Line-X coating er specielt designet til at give beskyttelse mod korrosion, slid og slag. Påføring er nem at udføre med det rette udstyr, og det kan ske på næsten alle typer overflader. Produktet har den ekstra fordel, at det er VOC-frit og derfor miljømæssigt sikkert at anvende.

WDF Isolasjon blev etableret i 2016 og anvender en helt ny metode for at isolere centriske og ekcentriske betonkegler. Udover at til byde alle formere for coating med produkter fra Line-X  har virksomheden udviklet Isoklips som fæstner Isolokk i kummer uden brug af ståltapper. 

Mere info hos daglig leder Dagfinn Knutsen +47 47 23 03 85 / dagfinn@wdf.no og hos general manager Jens Rasmussen, Paxcon by Line-X Nordic, +45 30 25 56 14 / jr@lxn.dk.

Seneste indlæg

Tilmeld dig vores mailingliste

Tilmeld dig for at modtage e-mailopdateringer om nye produktannoncer, casestudier, nyhedsopdateringer og meget mere

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik for mere information.